Fijne Feestdagen!

Merry christmas! Feliz Navidad! Fijne feestdagen! Namens het hele team van Sunday Assembly Rotterdam. Natuurlijk vraag je je af waar we geweest zijn.

Sterk verhaal: Net geen kerstspecial in Utrecht

Eerst even je aandacht voor het volgende: zondag 27 december kun je de kerstspecial in Utrecht om 11 uur op de Varkenmarkt 16 echt niet missen.

Het is dikke vette Assembly met gastspreker Daniël Schut. Hij is in het dagelijks leven werkzaam als debatgoeroe. Al wordt hij liever als ‘specialist argumentatieleer, retorica en persuasieve communicatie’ aangekondigd. Als Nederlands Kampioen Debatteren (2013) kent Daniël de kneepjes van het vak van de retorica en het klappen van de zweep van de persuasieve psychologie. Daniël won tweemaal de Olympische Spelen van ‘de debatwereld’; bij sommigen bekend als de Oxford Intervarsity. Zijn kennis deelt hij graag om ons allen te leren voortaan “sterke verhalen” te vertellen. 

Vanavond: Ontkerkelijking: zegen of vloek?

Kijk vanavond op 21.15 naar NPO2. Onze eigen Aafje Hunink schuift aan om te debatteren over ontkerkelijking. Zie Link

Rotterdam in winterslaap

We kijken terug op een geweldig jaar met Sunday Assembly. Maar wat blijkt: er komt best wat kijken bij het organiseren van onze bijeenkomsten. Dat kan alleen als er genoeg mensen zijn die zich graag aan willen sluiten bij het team dat dit mogelijk maakt. Voor nu hebben we daarom besloten om even in winterslaap te gaan, tot het moment dat jij je aanmeldt door dit formulier in te vullen.