Sunday Assembly Rotterdam Part III: De Kracht van Muziek

Het thema van deze Assembly is: De kracht van muziek met Amy van Son als spreker (http://www.amyvanson.nl/). Onder andere bekendheid gekregen vanwege haar unieke project Your Song powered by Humanism, waarin zij door middel van muziek een brug slaat tuseen twee totaal verschillende werelden. Hiervoor kreeg deze super inspirerende vrouw de Nieuw Organiseren Publieksprijs 2014.

Neem vast een voorproefje en bekijk de documentaire van dit project waarin zij mensen verbindthttp://omroep.human.nl/2doc/your-song.html Daarnaast horen we graag van je of je het leuk vindt om in de organisatie te komen, of iets op te zetten buiten de zondag bijeenkomsten (bijv. Daklozen helpen, een boekenclub, voetballen of gewoon gezellig filoseren met een wijntje of een biertje!) Mail naar Sunday.Assembly.Rotterdam@gmail.com en/of kom langs op 13 November in cafe Floor (Schouwburgplein) voor de gezelligheid en eventuele ideeen!

Iedereen is welkom bij de Sunday Assembly, wij zijn zoals we dat noemen radicaal inclusief.

We hopen je te zien 30 november!

Let op! Dit is een andere locatie dan de vorige Assemblies:

De Banier
Banierstraat 1
3032 PA Rotterdam

[map id=”2″]